diumenge, 6 de maig del 2012

REFLEXIONS

L'anomenada "escala de la Trinitat"a la Seu. Foto de  Donald G. Murray
AMICS DE LES CONFRARIES

Amb l’inici de la Quaresma va començar un temps de la nostra Església molt intens espiritualment, pels Misteris de fe que viurem, per les celebracions litúrgiques i fins i tot en el vessant cultural i estètic, que mai hem d’oblidar, perquè tots els actes en que participem estiguin plens de bellesa i majestuositat.

En el temps de Quaresma, Passió, Pasqua, Pentecosta i Corpus hem viscut i viurem els moments cabdals de la nostra fe, que són els que donen, ni més ni manco, que la força de Déu a la nostra vida.

Els confrares de Mallorca sou, amb el vostres actes i desfilades, una expressió potentíssima de fe i de convicció que la nostra terra necessita ara més que mai.

El nostre Grup, d’acord amb els responsables de la Diòcesi i de la Seu mallorquina, vol establir uns vincles d’entusiasme envers aquests dies sants, les processons mateixes de Setmana Santa i aixecar, des d’ara, la vista cap al Dia i Processó del Corpus, que és la cloenda magnífica de tots els moments intensos que viurem  fins  el 10 de juny.

Grup del Corpus Seu de Mallorca.